Galaad Kay-Lancelot (Percival modul uključen)

Ispis
Licenca za Galaad Kay-Lancelot omogućuje upravljanje širokom paletom CNC-strojeva koja uključuje renomirane tvrtke kao Isel, BZT, ROLAND DG, SUREGRAVE i dr. Podržana su također upravljanja koje rade korištenjem paralelnog (LPT) sučelja, serijskog te USB sučelja. Također postoji mogućnost korištenja vanjskih programa za upravljanje CNC strojem kao što je to Mach3.
lan-eng3
pcb1-eng8
Opis

Licenca za Galaad Kay-Lancelot omogućuje upravljanje širokom paletom CNC-strojeva koja uključuje renomirane tvrtke kao Isel, BZT, ROLAND DG, SUREGRAVE i dr. Podržana su također upravljanja koje rade korištenjem paralelnog (LPT) sučelja, serijskog te USB sučelja. Također postoji mogućnost korištenja vanjskih programa za upravljanje CNC strojem kao što je to Mach3. Za upravljanja i CNC strojeve koji nisu izravno podržani postoji mogućnost podešavanja naredbi u traženom formatu.

U ovom programskoj licenci uključene su 3 licence za module Kay, Lancelot i Percival. Modul Kay je izvršni modul šalje naredbe CNC stroju. Podržava G-Code, Isel NCP-Code i MasterCam NCI-Code. Podržava potpunu obradu 3D izradaka (do 5 nezavisnih osi).

Module Lancelot namijenjen je za manje zahtjevne obrade, a podržava formate HPGL, PLT, AutoCAD DXF, Isel NCP-Code, MasterCam NCI-Code, G-Code, EPS, GBR i dr. Omogućava detaljno namještanje parametara obrade, a za samo upravljanje CNC-strojem u pozadini izvršavanja programa koristi modul Kay.

Module Percival namijenjen je izradi tiskanih pločica, a podržava formate Gerber classic, Gerber RS274-X i Excellon. U jednom modulu objedinjeno je bušenje rupa za elemente, graviranje tiskanih veza kao i sama izrada programa za CNC stroj.