Dobrodošli na web stranice tvrtke Trolist d.o.o. Tvrtka je osnovana 1996. godine i bavi se tehničkim inženjeringom za CNC tehnologiju kao i rješavanjem problema u procesu proizvodnje gdje je prisutna automatizacija na bazi CNC strojeva. Kroz ove stranice možete prepoznati neke od naših tehničkih mogućnosti.


 

VAKUM STOL

glavna podjela

1. vakum stolovi u raster(mreži) bez rupica

2. vakum stolovi u raster(mreži) s rupicama

 Izbor stola ovisi o željenoj obradi, dimenzijama i točnosti, vrijeme trajanja obrade(koji je proporcionalan utrošku energije) sili prijanjanja I materijalu obrade. Pravilan odabir olkšava process proizvodnje, šdedi vrijeme  I novac.Često se traži univerzalni vakum stol za sve obrade, mada takav skoro  I nepostoji.Najbitnije  je navesti točnu funkciju vakum stola I parameter obrade.

Raster vakum stolovi bez rupica uglavnom služe za  poliranje, graviranje,glodanje džepova(slijepih rupa) bez konturnih izrezivanja , u tom slučaju nisu potrebne zahtijevne vakum pumpe velikih snaga, a sila stezanja je zadovoljavajuća, rad Vam bude ugodan nema buke I potrošnje energije, mogu se koristiti emulzije I sredstva za hlađenje.Pogodni su za obradu  svih obojenih metala, aluminija, drva ,polikarbonata I PVC-a.

Raster vakum stolovi s rupicama imaju sličnu namjenu kao I predhodni, stim što su univerzalniji, uz navedene obrade služe I za konturna glodanja I izrezivanja, iz tog razloga trebaju veće snage vakum pumpe, a stim ide sve ostalo. U ovisnosti  u sili stezanja ,potrošnji energije, točnosti ikvaliteti izrade djele se na

TSRT economic serija , mala ulaganja solidni rezultati

TSEAL serija nešto bolje osobine

TGAL  profi serija

MP serija za tanke materijale, metalne I plastične folije, papir

Vakum jastučići-univerzalni, pogodni za česta premještanja prema potrebama obrade

 

Zapis nije pronađen

Vakum stolovi